Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Länsi-Suomen kesäyliopiston keväässä mielenkiintoa

Länsi-Suomen kesäyliopiston kevätkausi tuo tullessaan tunnettuja luennoitsijoita ja koulutusuutuuksia. Tarjolla on niin avoimen yliopiston opintoja, ammatillista koulutusta kuin mielenkiintoisia yleisöluentojakin.

 

Ammatillisen täydennyskoulutuksen puolella Länsi-Suomen kesäyliopisto tuo Poriin kaksi tunnettua luennoitsijaa: psykologi, dosentti Salli Saaren ja tutkimusprofessori Matti Rimpelän. Lasten ja nuorten parissa työskenteleville sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille suunnattu koulutuspäivä järjestetään 10. helmikuuta. Rimpelä puhuu lasten ja nuorten hyvinvoinnista ja Saari uhkatilanteista.
Muita koulutuspäivien aiheita ovat muun muassa terve ja tehokas äänenkäyttö, turvallinen lääkehoito, vammaispalvelulain uudistukset ja saattohoito.

- Ikäihmisten parissa työskenteleville järjestetään Porissa maaliskuussa koulutuspäivä teemalla Voimaa muistoista. Kouluttajana on draamapedagogi Leonie Hohenthal-Antin, joka perehdyttää osanottajia muistelutyön visuaalisiin ja draamallisiin menetelmiin.

- Huhtikuussa Porissa on tarjolla koulutusta nuorten äitien valistuksesta, ohjauksesta ja hoidosta. Huhtikuussa on mahdollisuus saada ajankohtaista tietoa myös kriisiviestinnästä, eli opastusta siihen, miten esimerkiksi jossakin yrityksessä tapahtuneesta ”kömmähdyksestä” tiedotetaan omalle väelle ja talon ulkopuolelle, koulutussuunnittelija Sanna Kulha selvittää.

Raumalla on luvassa mielenkiintoinen luento niin ikään huhtikuussa. Silloin professori Liisa Keltinkangas-Järvinen käsittelee aihetta Lapsesta huomisen aikuiseksi - erilaisuuden haasteet. Koulutuspäiviä järjestetään myös Eurajoella, Harjavallassa ja Kokemäellä.

Avoimen yliopiston puolella toteutetaan perinteisiä kasvatustieteen, erityispedagogiikan ja taidehistorian opintoja, mutta näiden lisäksi vahvistetaan satakuntalaisten mahdollisuuksia oikeustieteeseen liittyvään koulutukseen.

- Porissa alkaa 24. tammikuuta viiden opintoviikon Johdatus oikeustieteeseen. Tämä kokonaisuus on edellytyksenä loppukeväällä alkavalle rikosoikeuden opintojaksolle. Ensi syksyksi olemme suunnitelleet vielä työoikeuden opintoja, kesäyliopiston rehtori Kristiina Huhtanen kertoo.

Länsi-Suomen kesäyliopiston koulutustarjontaan voi kokonaisuudessaan tutustua osoitteessa www.lskesayliopisto.fi

Maarit Kautto

23.1.2009 08:23

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva