Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Ruohon loikkaus yllätti Ulvilan demarit

Ulvilan sosialidemokraatit yllättyivät kaupunginhallituksen puheenjohtajan, nauhakaupunkikiistoissa ryvettyneen Ari Ruohon maanantaisesta loikkauksesta demareista kokoomukseen.

 

Ulvilan sosialidemokraattisen kunnallisjärjestön puheenjohtajan Seppo Virtasen mukaan Ruoho ei ole ollut missään yhteydessä kunnallisjärjestöön.

- Saimme ainoastaan sunnuntaina tiedon, että Ruoho oli eronnut Friitalan työväenyhdistyksestä ja SDP:stä, mutta hän ei ole ollut henkilökohtaisesti yhteydessä meihin, Virtanen sanoi maanantaina.

Kaupunginhallituksen puheenjohtajana menneen kauden Ulvilassa toiminut ja sosialidemokraattien valtuutetuksi taas uuteen kaupunginvaltuustoon valittu Ruoho ilmoitti maanantaina liittyneensä kokoomukseen ja loikkaavansa kokoomuksen valtuustoryhmään.

Vaikka loikkaus oli Virtaselle yllätys, hänen mukaansa se oli pitkän tien pää.

- Ilmeisesti Ruoho ei ole koskaan kokenut olevansa täydellisesti kotonaan sosialidemokraattien ryhmässä, Virtanen sanoi.

Ruohon ja sosialidemokraattien suhteet ovat olleet Ulvilassa viileät sen jälkeen kun Ruoho vastoin järjestöpäätöksiä ryhtyi viemään Ulvilaa mukaan jokilaakson nauhakaupunkiliitokseen. Joulukuun valtuustopäätösten jälkeen sosialidemokraatit ovat harkinneet kurinpitotoimia Ruohoa vastaan.

- Mistään toimista ei ole kuitenkaan vielä päätetty. On ainoastaan keskusteltu, korosti Seppo Virtanen.

Ari Ruoho valittiin viime vuonna myös Friitalan työväenyhdistyksen puheenjohtajaksi, ja eduskuntavaaleissa hän ollut demarien ehdokas.

Loikkauksen jälkeen sosialidemokraattien valtuustopaikkojen määrä putoaa Ulvilassa 12:een ja kokoomuksen paikkamäärä nousee 10:een.

Jukka Vilponiemi

5.1.2009 14:43

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää EU-vaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva