Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Loma-asuntomessuille Porilainen Maineteko -palkinto

Kuva: Loma-asuntomessuille Porilainen Maineteko -palkinto

Porilaisesta maineteosta kertova Mustavaris-patsas myönnettiin tänä vuonna Reposaaren loma-asuntomessulle. Noin 32 kiloa painavan patsaan vastaanottivat apulaiskaupunginjohtaja Kari Hannus ja messujen projektipäällikkönä toiminut Kirsi Sainio.

Kuva: Kari Hannus ja Kirsi Sainio korostivat, että painavasta mustavariksesta kuuluu gramma jokaiselle messuorganisaatiossa ja yhteistyössä mukana olleelle.

Vuodesta 1991 lähtien jaetun palkinnon myöntää Porin Nuorkauppakamari ry. Luonnollista kokoa oleva mustavaris on kiertopalkinto ja se on tunnustus poikkeuksellisen merkittävästä toiminnasta Porin kaupungin hyväksi. Palkinnon on ideoinut Erkki Teikari ja toteuttanut Veikko Heinonen.
- Tämä palkinto kohdistuu kaikille, jotka olivat mukana messuorganisaatiossa, ei pelkästään meille, Kari Hannus korosti.
- Patsaasta ei voi nyppiä höyheniä, eikä sitä voi jakaa osiin, mutta voimme ajatuksissamme kohdentaa vaikkapa gramman jokaiselle mukana olleelle.
- Mustavarishan on muuttolintu, joten tämä palkintokin voisi muuttaa paikasta toiseen. Ainakin sille pitää näyttää Reposaarta joskus, Kirsi Sainio jatkoi.
Hannuksen mukaan loma-asuntomessujen tärkeintä antia on ollut se, että porilaiset ovat voineet olla ylpeitä tapahtumastaan. Messut nostivat kaupungin profiilia ja Reposaaren rannat saatiin kerralla kuntoon.
- Kävijämäärän ennätys tuli vielä siinä ohella, joten voimme olla tyytyväisiä. Kun tämän vuoden matkailuluvut julkistetaan, uskonpa, että näemme ihmeitä, Hannus hymyili.
Porin Nuorkauppakamari myöntää perinteisesti myös kunniamaininnan, joka tällä kertaa meni Seppo ”Sedu” Koskiselle. Koskinen on tuonut suuren kesätapahtuman, RMJ:n, Kirjurinluotoon ja lisännyt kaupungin ravintolaelämän monimuotoisuutta kahdella ravintolalla. Varsinkin RMJ:n tuominen Raumalta Poriin sujui raadin mielestä mallikkaasti, vaikka tässäkin tapauksessa yleinen mielipide oli tapahtumaa vastaan.

Maarit Kautto

12.12.2008 09:15

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva