Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Nyt on koittanut lupausten lunastamisen aika

Kunnallisvaalit on nyt käyty ja henkilöt kuntien ja kaupunkien valtuustoihin on valittu. Vaalien alla lähes kaikki ehdokkaat kertoivat olevansa huolissaan muun muassa kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen saatavuudesta sekä kunnallisten terveyspalveluiden järjestämisestä. SAK:n Rauman Paikallisjärjestö ry:n edustajisto haluaa muistuttaa valtuustoihin valittuja henkilöitä siitä, että nyt on tullut lupausten lunastamisen aika.

 

RAP:n edustajisto huomauttaa, että vaaliteemoissaan kunnallisvaaliehdokkaat nostivat esiin monia asioita ja epäkohtia, joilla on suuri vaikutus myös satakuntalaisten palkansaajien elämän sujuvuuteen. Vaalilupauksissaan ehdokkaat muun muassa lupasivat tehdä voitavansa laadukkaan peruskoulutuksen järjestämisestä ja muuttotappion kääntämisestä uuteen nousuun. Ehdokkaiden vaalislogaaneissa käsiteltiin laajasti myös unelmia sivistyksestä ja menestyksestä.

Vaalien alla esillä olleiden asioiden perusteella paikallisjärjestön edustajistolla onkin syytä olettaa, että ehdokkaiden huoli paremmasta huomisesta on aito. Toisin ilmaistuna Rauman seutukuntaan kuuluvilla palkansaajilla ei siis edelliseen viitaten pitäisi olla syytä huoleen.

Raumalla keskiviikkona kokoontunut paikallisjärjestön edustajisto kuitenkin muistuttaa, että hyvin hoidetuilla kunnallisilla palveluilla on selkeä vaikutus myös työllisyyteen ja itse työssä jaksamiseen. Esimerkiksi terveydenhuollon järjestämisessä on vielä paljon korjattavaa: '

– Silloin jokin on pahasti vialla, kun terveytemme eteen työtä tekevät väsyvät ja sairaat kokevat jonottavansa kohtuuttoman pitkään, edustajisto toteaa.   

SAK:n Rauman Paikallisjärjestö ry:n keskiviikkona Raumalla kokoontunut edustajisto valitsi yksimielisesti Tarmo Marttisen jatkamaan paikallisjärjestön johdossa.

Jari Mäki-Korte

31.10.2008 09:00

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää EU-vaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva