Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Uusi Anttila tuo täyden valikoiman Poriin

Kuva: Uusi Anttila tuo täyden valikoiman Poriin

Uusi Anttila avataan Porin Sampotalossa tänään. Isolinnankadulta kävelykadun varrelle muuttanut tavaratalo tarjoaa nyt Anttilan täyden tuotevalikoiman kahdessa kerroksessa. Myynnissä on esimerkiksi miesten vaatteita ja urheilutarvikkeita, joita vanhassa myymälässä ei ollut lainkaan saatavilla.

Uuden Anttilan kokonaispinta-ala on 4 600 neliötä. Tilat ovat entiseen verrattuna kaksinkertaiset. Henkilökunnan määrä on lisääntynyt noin kymmenellä, eli työntekijöitä on noin 40. Tavaratalonjohtajana toimii Hannu Vuorenmaa.

Tavaratalon sisäänkäynti on Yrjönkadulla, R-kioskin vieressä. Katutasosta löytyvät kosmetiikka, naisten ja miesten pukeutuminen, jalkineet ja laukut. Asiakaspalvelupiste sijaitsee heti sisääntulon vieressä.

Toisessa kerroksessa ovat kodinsisustamiseen liittyvät osastot, kuten verhokankaat, matot, valaisimet ja taloustavarat. Samassa kerroksessa ovat myös lasten vaatteet ja lelut, kirja- ja paperitarvikeosasto, kodin tarvikkeet, kodinkoneet ja urheiluosasto.

- Kakkoskerroksessa sijaitsee myös Porin suurin musiikki-, elokuva-, peli-, viihde-elektroniikka- ja tietotekniikkaosasto eli Top Ten, Hannu Vuorenmaa esitteli.

Anttila on ollut Porissa jo vuodesta 1966 lähtien. Ensimmäinen myymälä sijaitsi keskusaukiolla. Sittemmin tavaratalo on muuttanut neljä kertaa. Isolinnankadun varrella se ehti palvella asiakkaita vuodesta 1988 lähtien.

- Isolinnankadun myymälä rakennettiin silloiseen konseptiin, johon kuului myös ruokakauppa. Kauppa on vuosien saatossa tarvinnut yhä enemmän tilaa ja kiinteistö on jäänyt auttamattoman ahtaaksi.

- Etsimme pitkään uusia tiloja. Investointipäätös tehtiin jo vuonna 2006. Tilojen sijainti on tärkeä kriteeri, mutta sitäkin tärkeämpää meille on, että saamme toimivan kokonaisuuden ja koko valikoimamme Poriin, Anttila Oy:n toimitusjohtaja Matti Leminen totesi.

Lemisen mukaan Anttilan uusi tuleminen vahvistaa Porin keskustan kaupankäyntiä. Anttilan tavoitteena on ensi vuoden aikana kasvattaa myyntiään neljänneksellä.

- IsoKarhu, Sokos ja Anttila muodostavat mielestäni vetovoimaisen kaupparyhmittymän ydinkeskustassa. Tämä on eräänlainen vastaisku Mikkolan kauppakeskuskeskittymälle.

Vanhaan Anttilan kiinteistöön Isolinnankadulle jää edelleen ruokakauppa. Citycon Oyj:n omistaman rakennuksen toiseen kerrokseen etsitään parhaillaan vuokralaista. 

Maarit Kautto

23.10.2008 08:43

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää kevään eduskuntavaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva