Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Vakiossa on tällä kierroksella kohteina MM-karsintaotteluja

Kierroksen vakiokohteet ovat kaikki MM-karsintaotteluja. Ovat muuten osuneet melkoisen vaikeat kohteet kupongille, joten varmojen löytäminen ei ole helppo tehtävä. Toki selkeitä suosikkeja löytyy, mutta yksikin yllätys muljauttaa potin suureksi. Muutama kohde vaatisi kaikki merkit. Jo tässä vaiheessa kolmen pisteen voitto on merkittävä. Silti uskotaan, että riville mahtuu useampikin tasapeli. Peliaika päättyy la 11.10 kello 16.55.

 

Suomi-Azerbaidzhan: ei muuta kuin varma ykkönen. Azerit ovat pelanneet jo kaksi ottelua ja päästäneet yhden maalin, mutta eivät ole myöskään tehneet yhtään. Suomella on pakkovoitto 1. Skotlanti-Norja: vastakkain kaksi kovaa pelaavaa maata ja kaikki merkit tarvittaisiin. On jopa järkevä lähteä tasapelin kautta ja sitten vaihtomerkki. Skotit ovat hyviä ja norskit myös X. Puola-Tshekki: isäntämaa on aloittanut voitolla ja tasapelillä. Tshekki on pelannut yhden maalittoman pelin. Nämä maat taistelevat kuitenkin lohkovoitosta, joten kotona Puolan pitäisi pakosti voittaa 1.
Sveitsi-Latvia: tähän tarjotaan varmasti paljon kotivoittoa. Siksi tehdään täysin päinvastoin ja pistetään vierasvoitto 2. Ukraina-Kroatia: taas on tosi kinkkinen kohde. Ukraina on aloittanut kahdella voitolla, mutta Kroatian taidot tiedetään. Tasapeli olisi hyvä molemmille, mutta liki on kotivoitto 1. Ruotsi-Portugali: vierailla on vammoja, mutta Ronaldo pelaa. Joskus Ruotsinkin putki arvokisoihin katkeaa ja nyt se on enemmän kuin lähellä 2.
Bulgaria-Italia: vierasmaa on toki suosikki, mutta Bulgaria on tosi hyvä. Jälleen paha veikattava X. Serbia-Liettua: ei uskoisi, että Liettua johtaa lohkoa ja sen maali on pysynyt puhtaana kaksi peliä. Nyt voi tulla eteen karu totuus vieraissa, mutta kannattaa silti varoa 1. Romania-Ranska: ja vaikeat kohteet jatkuvat. Molemmat ovat jopa ehtineet jo hävitä, joten nyt panos on huikea. Lähtönä on taas tasapeli X.
Saksa-Venäjä: Suomen lohkon merkittävä ottelu. Keskiviikkona Suomi kohtaa Venäjän vieraissa, joten panosta on Suomellekin jakaa. Kummallekin pistemenetys eli tasapeli olisi Suomen etu X. Slovenia-Pohjois-Irlanti: nyt uskaltaa tarjota jopa varmaa kotivoittoa, sillä Slovenia on aloittanut loistavasti. Sen tuoma itseluottamus auttaa 1. Viro-Espanja: vieraana on puhtaalla pelillä johtava Euroopan mestari. Kyllä Tallinnassa on uskottava vierasvoittoon 2. Hollanti-Islanti: kotonaan Hollanti ei uskalla hävitä, vaikka Islannillakin on pelimiehiä 1.
Viikon perusriviksi tuli seuraava: 1X1, 212, X1X, X121.
64 sarakkeen järjestelmässä vaihtoehdot kohteeseen 2 (1), kohteeseen 3 (X), kohteeseen 5 (X), kohteeseen 7 (2), kohteeseen 9 (1) ja kohteeseen 10 (1).

Jarmo Liuhala

9.10.2008 09:21

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva