Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Neljä hakijaa jatkoon Porin perusturvajohtajan vaalissa

Ensi vuoden alussa Porin sosiaali- ja terveystoimet yhdistävän perusturvan ylimmäksi virkamieheksi, perusturvajohtajaksi, on loppuvaiheessa ehdolla neljä hakijaa, joiden joukossa on myös Porin terveysjohtaja Pekka Satomaa.

 

Porin kaupunginhallitus kutsui maanantaina haastatteluun neljä hakijaa. He ovat Forssan perusturvajohtaja Leena Leppänen, Kankaanpään kansanterveystyön kuntayhtymän johtaja Terttu Nordman, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin hallintoylihoitaja Päivi Nygren Porista sekä Pekka Satomaa.
Perusturvajohtajan virkaa haki 12 henkilöä. Heidän joukossaan olivat mm. Ulvilan sosiaali- ja terveysjohtaja Sanna-Tuulia Lehtomäki ja Harjavallan sosiaalijohtaja Vesa Isoviita.

Pekka Satomaan tilanne on sikäli mielenkiintoinen, että hänet valittiin eilen jo uuden perusturvatoimen hoiva- ja hoitopalveluiden johtajan virkaan.
Satomaa on parhaillaan myös virkavapaalla terveysjohtajan virastaan, sillä hän aloitti syyskuun alussa Tampereella Hatanpään sairaalan johtavana lääkärinä.

Kaupunginhallitus valitsi eilen kaupungin sisäisestä hausta myös kaksi muuta johtajaa uuteen perusturvaan.
Päivähoidon ja varhaiskasvatuksen johtajan virkaan valittiin sosiaalikeskuksen nykyisen päivähoidon ja perhetyön osastopäällikkö Ritva Välimäki.
Sosiaali- ja perhepalveluiden johtajan virkaan valittiin Porin sosiaalikeskuksen perusturvan osastopäällikkö Jarmo Viljanen. Kaupunginhallitus ei kelpuuttanut virkaan apulaiskaupunginjohtaja Aulis Laaksosen esittämää kehittämispäällikkö Matti Järvistä.
Sen sijaan terveyspalveluiden johtajan virkaa ei vielä täytetty, vaan se pantiin Laaksosen esittelyn mukaisesti uudelleen haettavaksi kaupungin sisäisessä hakumenettelyssä.
Kaupunginhallituksen valinnat olivat yksimielisiä.

16.9.2008 09:10

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva