Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Vakiossa vuorossa MM-karsintapelit

Tämän viikon kaikki kohteet ovat jalkapallon MM-karsintaotteluja. Näissä kotietu on aina huomioitava, mutta maiden tasoero on myös monessa kohteessa niin suuri, että varmoja kohteita löytyy jopa vierasotteluistakin. Nyt jättipottiin tarvittaisiin parikin mojovaa yllätystä jotta kunnon suolarahat saa hankittua. Mikäli pistätte useampia vaihtoehtoja, niin tätä kautta voi yrittää. Suomi ei rivillä ole. Peliaika päättyy la 6.9. kello 16.55.

 

Albania-Ruotsi: Kotietu voi tässä vaikuttaa, mutta vain tasapeliin asti. Ruotsin ei silti pitäisi olla vaikeuksissa, mutta harkitkaa myös tuota tasapeliä, silti vaikuttaa likivarmalta 2. Ukraina-Valko-Venäjä: latausta tähän peliin löytyy automaattisesti kun vastakkain ovat naapurit. Ainoa mikä voi kotivoittoa häiritä on poliittinen, ei siis pelillinen, tilanne 1. Norja-Islanti: mikäli Norja pelaa omalla tasollaan, niin se voittaa. Tosin se on tasapaksu ryhmä ja muutama Islannin tähtipelaaja voi pystyä tekemään pahojaan. Varmistusta voi tasapelin muodossa ehkä harkita, silti 1.

Unkari-Tanska: nyt tuli hankalampi kohde, jossa kaikki merkit mahdollisia. Toki Tanska on parempi, mutta Unkari on osoittanut taas jalkapallossa nousua. Tähän pistetään muuten vaihtoehto, mutta ensin 2. Israel-Sveitsi: ei myöskään moskeijassa kuulutettu peli. Kotona Israel jopa voittaa. Alkumerkkinä tulee silti 2. Malta-Portugali: ei meinaa malttaa tarjota muuta kuin merkkiä 2.

Andorra-Englanti: ei taida tämä peli tarvita vaihtoehtoa, vaikka Englanti onkin usein aloittanut oman karsintansa ylimielisesti. Varma 2. Romania-Liettua: pitää varoa, vaikka kotietu on kova. Silti ei tähän tuhlata vaihtomerkkiä 1. Itävalta-Ranska: EM-kisat näyttivät, että Itävallalla on taitoa, mutta silti se yltää korkeintaan tasapeliin. Voitto nostaisi pottia, joten kokeilkaa te. Meillä 2.

Liechtenstein-Saksa: Suomen vastustaja Saksa saa alle sopivan harjoituspelin, jossa se voi treenata omia kuvioitaan 2. Belgia-Viro: Belgia on taas nousemassa takaisin omalle tasolleen ja se tietää kotivoittoa. Naapurimaan kunniaksi voi kokeilla tasapeliäkin, silti 1. Kypros-Italia: nyt on kyse siitä miten Italia asennoituu ennalta selvästi huonompaansa vastaan. Se voisi jopa kostautua tasapelinä, mutta ei kai sentään 2. Montenegro-Bulgaria: näistä Serbien entisistä naapureista ei tiedä. Koska Bulgaria pelataan ennakkosuosikiksi varmasti Dimitar Berbatovin ansiosta, niin toki sille merkki, mutta mojovasti mukaan myös kotivoitto 2.

Viikon perusriviksi tuli seuraava: 211, 222, 212, 2122.

Kakkosvoittoiseen riviin vaihtoehdot kohteeseen 1 (X), kohteeseen 4 (1), kohteeseen 5 (X), kohteeseen 9 (X), kohteeseen 11 (X) ja kohteeseen 13 (1).

Jarmo Liuhala

4.9.2008 08:12

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva