Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Porin demarien ehdokaslista täyttymässä

Kuva: Porin demarien ehdokaslista täyttymässä

Wahlman: Kunnallisvaaleihin mennään paremmassa tilanteessa kuin aikoihin.
Kuva: Demarien kunnallisvaaliehdokkaat olivat Porissa liikkeellä viikonvaihteessa. Kuvassa Kari Aaltonen jakoi karkkia ja Uutta Aikaa kävelykadulla.

Sosialidemokraateilla on Porin ensi syksyn kunnallisvaaleihin vauhti päällä. Sosialidemokraattisen kunnallisjärjestön puheenjohtaja Esa J. Wahlman laskee, että puolueen ehdokaslista on täyttymässä. Täyteen ehdokaslistaan tarvitaan 88 ehdokasta, ja demareilla on nyt koossa 82 varmaa ehdokasta.

- Jo ehdokkuutensa allekirjoittaneiden lisäksi on tiedossa vielä sen verran ehdokkaita, että pidän listan täyttymistä jo varmana, Wahlman sanoo.

Ehdokastilanne on hänen mukaansa nyt parempi kuin pitkään aikaan. Neljä vuotta sitten pidetyissä kunnallisvaaleissa sosialidemokraateilla oli 71 ehdokasta, eikä niitä edeltävissäkään valeissa ollut täyttä listaa.

- Tästä ei voi vetää kuin sen johtopäätöksen, että kiinnostus sosialidemokraattien kunnallispolitiikkaa kohtaan on kasvanut. Ilmeisesti viime eduskuntavaalien tulos herätti monet sosialidemokraattisesti ajattelevat siihen, että nyt pitää ryhtyä toimimaan.

Ehdokkuuteen jo suostumuksensa antaneiden joukossa on Wahlmanin mukaan useita sellaisia, jotka ovat saman tien liittyneet puolueen jäseneksi. Vaaleihin on siis tulossa tuoretta verta mukaan.

Perusyhdistyksiä patistetaan nyt päättämään viimeisistä ehdokkaistaan nopeasti.

Esa J. Wahlman huomauttaa, että ehdokaslistan pitäisi olla kunnossa elokuun lopussa.

- Porin sosialidemokraattisen kunnallisjärjestön edustajisto kokoontuu 4. syyskuuta päättämään ehdokaslistasta. Nimien pitäisi olla selvillä siihen mennessä.

Samassa kokouksessa edustajisto hyväksyy myös sosialidemokraattien kunnallisvaaliohjelman, jossa niitataan lukkoon puolueen tavoitteet seuraavalle nelivuotiskaudelle.

Jukka Vilponiemi

22.7.2008 08:49

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva