Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Pori muisti juhlapäivänään syntyneitä vauvoja

Kuva: Pori muisti juhlapäivänään syntyneitä vauvoja

Porin kaupunki muisti 450-vuotissyntymäpäivänään 8. maaliskuuta Satakunnan keskussairaalassa syntyneitä vauvoja perheineen lämminhenkisellä kahvitilaisuudella. Porin juhlapäivänä syntyi kolme poikavauvaa. Nyt tomerat miehenalut ovat lähes kolmen kuukauden ikäisiä ja suhtautuivat eilisessä tapahtumassa tyynen rauhallisesti median huomioon ja salamavalojen räiskeeseen.

Porin synttäripäivänä syntyivät Eetu Jaakkola, Lapista ja Onni Hatulainen, Porista. Kolmas vauvoista on myös porilainen ja vielä vailla virallista nimeä, mutta äiti kuitenkin paljasti salaisuuden:

- Kerrottakoon se nyt näin lehden välityksellä, että hänestä tulee Juhani Pirttilahti, äiti Tamara Väisänen hymyili.
Juhanilla on kotona jo kaksi sisarusta, samoin Eetulla. Onni puolestaan on esikoinen.

- Hienosti on mennyt. Onni on ihana vauva, enkä kaipaa lainkaan entistä elämääni ilman lasta, äiti Annemari Kuosmanen jutteli.

Kahvitustilaisuuteen osallistui myös Porin 450-vuotisjuhlavuoden juhlavastaava Risto Kupari perheineen. Kuparin perheeseen syntyi niin’ikään poikavauva varsin lähellä Porin juhlapäivää. Iiro Kupari näki päivänvalon 16. helmikuuta.

- Ihan varsinaiseen kaupungin syntymäpäivään ei päästy, mutta lähelle kumminkin. Olisihan se ollut hauska yhteensattuma, jos poikamme olisi syntynyt nimenomaan 8. maaliskuuta, nauroi Risto Kupari, joka on juhlavuoden järjestelyjen tuoksinassa viime ajat ollut varsin kiireinen mies.

Pori muisti vauvoja lahjapaketilla, joka sisälsi muun muassa vaaleansinisen nallen ja valokuvakehyksen. Jokainen perhe sai myös Sofia Saaren grafiikkatyön Juhana Herttuasta.

Tilaisuutta isännöinyt kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen toivotti perheille onnea ja menestystä. Porin kaupunki saattaa jollakin tavoin muistaa perheitä jatkossakin, ainakin joulukortti on luvassa.

- Ehkäpä tiemme kohtaavat vielä muullakin tavoin, Luukkonen toivoi.

Maarit Kautto

23.5.2008 08:13

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko äänestää EU-vaaleissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva