Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 242, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

”Painoarvo pyöreä nolla”

Satakunnan demarit suomivat Sampsa Katajaa ja Anne Holmlundia.

 

Satakunnan sosialidemokraatit suomivat kovin sanoin maakunnan kokoomuslaisia kansanedustajia Sampsa Katajaa ministeri Anne Holmlundia, jotka eivät hoitaneet Satakuntaan tarvittavia tierahoja hallituksen liikennepoliittisen kehyspäätöksen yhteydessä. Demarien mielestään Katajan ja Holmlundin painoarvo on nolla.

Demarien piirihallitus on tuohtunut siitä, että Satakunta jäi ilman tarvittavien tierahoja, joita myös  Sampsa Katajan johtama Satakunnan kokoomuksen piirihallitus vaati.

- Satakunnan kokoomuksen piirihallitus vaati kannanotossaan valtatie 8:lle määrärahoja teiden turvallisuuteen varatuista rahoista. Piirin puheenjohtaja, kansanedustaja Sampsa Katajan ja sisäasiainministeri Anne Holmlundin olisi pitänyt hoitaa tierahat Satakuntaan liikennepoliittista kehyspäätöstä tehtäessä. Päätös osoitti sen, että Satakunnan kokoomusvaikuttajien painoarvo on pyöreä nolla. Sitä ei muuksi muuta piirihallituksen selittelyt ja kannanotot. Piti tulla kunnon potti, tuli katastrofi, jyrisevät Satakunnan sosialidemokraatit.

Demarit edellyttävät, että pääsiäisen jälkeen käsittelyyn tulevassa liikennepoliittisessa selonteossa valtatie 8:n nostetaan tällä hallituskaudelle toteutettavien tiehankkeiden listalle.

- Lisäksi kokoomuksen ja hallituksen unohtama maakunnalle tärkeä Pori-Söörmarkku tiehankkeen suunnittelu on käynnistettävä heti ja hanke nostettava vuonna 2011 käynnistettävien hankkeiden listalle, demarit vaativat.

Piirihallitus huomauttaa, että edellisellä hallituskaudella maakuntaan saatiin runsaasti liikennemäärärahoja mm. valtatie 2:n parantamiseen ja Rauman satamatiehen. Merkittävä rooli myönteisten päätösten saamiseen oli maakunnan demarivaikuttajilla, jonka myönsi myös silloinen valtiovarainministeri Eero Heinäluoma.

19.3.2008 14:29

Tiedotteet

Jakeluhäiriöt

SK:N KANTOALUE Jakelupäivystys
p. 0800 9 6675 (ark. 6.00-11.00, la-su 7.00-11.00)
jakelupäivystys@almamedia.fi
RAUMAN ALUEELLA
Länsi-Suomen jakelu
klo 6.00-16.00 p. 0800 398 336
TILAUSPALVELU
Merja Virtanen p. 044 7300 250
www.uusiaika-lehti.fi

Nyt kysymme

Aiotko käydä maakunnan kesätapahtumissa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva