Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 243, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Politiikka

SDP:n Skinnari ryöpytti Ruosniemessä pääministeriä

21.3.2018 08:04

SDP:n varapuheenjohtaja Ville Skinnari arvosteli kovin sanoin pääministeri Juha Sipilää (kesk) Porissa puhuessaan Ruosniemen työväentalon 70-vuotisjuhlissa. Skinnari ryöpytti Sipilää saamattomaksi ja johtajuuden puutteesta.

LUE LISÄÄ

Paikallisesti

Pyhäjärviseudulla odotetaan ratkaisua jätevesien purkupaikasta

21.3.2018 08:02

Pyhäjärviseudulla Eurassa ja Säkylässä odotetaan Aluehallintoviraston ratkaisua siitä, mihin alueen jätevedet tulisi jatkossa laskea. Nyt ne menevät puhdistettuina Eurajokeen, jonka veden laatu kärsii. Monen mielestä jätevedet tulisi laskea muualle kuin Eurajokeen, joko putkea pitkin Kokemäenjokeen, Loimijokeen tai Selkämereen.

LUE LISÄÄ

kolumnit

Nuoren paikka on koulussa

21.3.2018 07:57

Kuva: Nuoren paikka on koulussa

16-vuotias on yhdessä elämänsä tärkeimmistä käännekohdista. Hänen pitäisi tehdä valintoja, jotka vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen. Moni ajattelee tämän tärkeän valinnan olevan opiskelupaikkojen ja -alojen välistä valintaa. Niin se valtaosalle onkin. Sen sijaan osa nuorista tekee tietämättään valintaa yhteiskunnan reunoilla elämisen ja turvallisen tulevaisuuden välillä. Nuori, joka valitsee peruskoulun jälkeen päiviensä sisällöksi muuta kuin opiskelua, valitsee itselleen tulevaisuuden, joka sisältää pätkätöitä, työttömyyttä, heikompaa tulo- ja elintasoa sekä pienempää eläkekertymää. Harva nuori ymmärtää valitsevansa itselleen tällaisen elämän.

LUE LISÄÄ

kolumnit

Mieluummin ilman työntekijää?

21.3.2018 07:49

Kuva: Mieluummin ilman työntekijää?

Minä en ole ollut koskaan päivähoidossa. Äiti oli kanssamme kotona niin kauan, että menin kouluun. Meillä oli hoitolapsia ja äiti teki töitä, joita pystyi tekemään isän ollessa kotona. Minua ei kasvattanut päivääkään korkeakoulutettu varhaiskasvattaja. Sanni Grahn-Laasosen logiikalla minun ei olisi pitänyt mennä ammattikorkeakouluun. Minun olisi kuulunut syrjäytyä.

LUE LISÄÄ

Politiikka

Porin demariryhmä antoi huomautuksia

20.3.2018 08:50

Porin sosialidemokraattinen valtuustoryhmä antoi maanantaina huomautuksen neljälle valtuutetulleen ja yhdelle varavaltuutetulle, koska he äänestivät Ahlaisten tuulivoimakaavan yhteydessä vastoin ryhmänsä päätöstä.

LUE LISÄÄ

LISÄÄ UUTISOTSIKOITA

Nyt kysymme

Joko on kevättä rinnassa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva

 

Kuva: Rajala