Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 243, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Politiikka

Rainer Lehti: Virkamiehet eivät saa halveksia demokratiaa

9.12.2016 08:00

Kuva: Rainer Lehti: Virkamiehet eivät saa halveksia demokratiaa

Raumalainen raskaan sarjan poliitikko Rainer Lehti (sd) yllätti kaikki ilmoittamalla valtuuston talousarviokokouksessa luopuvansa kaikista kaupungin ja kuntarajat ylittävistä luottamustehtävistään joulukuun viimeisenä päivänä. Aivan näin kertakaikkinen ei irtautuminen ehkä olekaan. Satasoten johtoryhmä oli keskiviikkona yksimielisesti sitä mieltä, että Rainer Lehden pitää jatkaa Satasoten ohjausryhmän puheenjohtajana.

LUE LISÄÄ

kolumnit

Kirveelle on töitä

9.12.2016 08:00

Kuva: Kirveelle on töitä

Pääministeri Sipilä vetosi kuuluisassa tv-puheessaan suomalaisiin toteamalla, että ”joudumme tekemään sarjan kivuliaita päätöksiä, joiden avulla yhteiskuntamme rahoitus saadaan kestävälle pohjalle [...] Kaikki vastuulliset suomalaiset haluavat lopettaa velaksi elämisen.” Onkin selvää, että suomalaiset ovat olleet valmiita tinkimään omastaan pienemmän velan ja suuremman työllisyyden hyväksi.

LUE LISÄÄ

kolumnit

Vova ja Sale

9.12.2016 08:00

Onhan niitä mukava katsella - veljekset kuin ilvekset. Siis Venäjä-naapurin Vladimir, kotoisesti Vova, ja Suomen oma Sale, Niinistön Sauli, esimerkiksi kättelemässä lämpimän kaverillisesti Kultarannan pihalla. Onko se nyt sitten sitä kuuluisaa suomettumista, jos tunnen turvalliseksi oloni, kun arvon herrat hymyilevät toisilleen ystävällisesti eivätkä salavihaisesti hio hammasta näin naamakkain tavatessaan?

LUE LISÄÄ

Politiikka

”SDP:n on kuunneltava paremmin ihmistä”

9.12.2016 08:00

Kuva: ”SDP:n on kuunneltava paremmin ihmistä”

Sosialidemokraattien on nykyistä paremmin kuunneltava ihmistä ja myös puhuttava hänelle. Näin ohjeisti puoluesihteeri Reijo Paananen viiden läntisen demaripiirin väkeä valmistautumaan ensi kevään kunnallisvaaleihin. Hänen mielestään olennaista eivät ole puolueen ohjelmat vaan se, että puolueen on puhuteltava arjessa eläviä ihmisiä.

LUE LISÄÄ

Politiikka

Satakunnan uusi maakuntajohtaja saa aluksi 1,5 vuoden pestin

7.12.2016 16:12

Satakuntaliitolle viikon kuluttua valittava uusi maakuntajohtaja saa aluksi lupauksen vain 1,5 vuoden pestistä, sillä maakuntauudistuksen myötä presidentinvaalien yhteydessä tammikuussa 2018 valittava uusi maakuntavaltuusto laittaa viran uuteen hakuun.

LUE LISÄÄ

LISÄÄ UUTISOTSIKOITA

Nyt kysymme

Harrastatko tavaroiden kierrätystä?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva

 

Kuva: Uusi Aika