Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 243, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Politiikka

Moni ay-pomo väläyttelee joukkovoiman käyttöä

25.4.2018 08:41

Ammattiyhdistysväki on saamassa kyllikseen oikeistohallituksen toimista, joilla se on heikentänyt työttömien asemaa ja työttömyysturvaa sekä yrittänyt heikentää ay-liikkeen asemaa. Yhä useampi liittojohtaja ennustaa poliittisten työtaistelujen mahdollisuutta.

LUE LISÄÄ

Politiikka

Työväen vappu Satakunnassa

25.4.2018 08:17

Työväenliikkeellä on vappuna useita tilaisuuksia Satakunnassa. Uusi Aika on kerännyt tietoja tilaisuuksista.

LUE LISÄÄ

kolumnit

Karttalaukun kantajana

25.4.2018 08:15

Kuva: Karttalaukun kantajana

Ken tietä kulkee, on tiensä vanki, vapaa on vain umpihanki. Tähän lainattuun viisauteen sisältyy kiteytettynä se lähtökohta, jonka pohjalta lähdin kotikaupunkini historian ensimmäisenä puolipäiväisenä kaupunginhallituksen puheenjohtajana luomaan uuden tehtäväni ensimmäisiä karttamerkintöjä.

LUE LISÄÄ

kolumnit

Tehokkuus huipussaan

25.4.2018 08:13

Yhteiskuntaamme uudistetaan kovalla vauhdilla. Tämä on kuulemma välttämätöntä. Perusteeksi kerrotaan muun muassa huoltosuhde ja pienevät valtionosuudet, joissa Satakunta on selkeästi häviäjän roolissa. Ja se että nyt on kiire. Koskaan aikaisemmin yhteiskuntaamme ei ole laitettu tällä vauhdilla kuntoon. Ammatillisen koulutuksen reformi, SoTe-palveluiden uudistus, maakuntauudistus ja siinä samalla muun muassa TE-palveluiden vieminen yksityisille markkinoille. Nyt jos koskaan olisi mielenkiintoista kurkistaa kristallipalloon ja nähdä kymmenen vuoden päähän. Onko Suomessa silloin parempi elää? Parempi vanheta? Parempi osaamistaso? Parempi kilpailukyky?

LUE LISÄÄ

Politiikka

KH yksimielinen: Kuuntelujupakassa ei jatkotoimia

24.4.2018 09:13

Porin kaupunginhallituksen kuuntelujupakka sai maanantaina päätöksen, kun kaupunginhallitus päätti yksimielisesti, ettei kaupunginvaltuuston puheenjohtajaan Krista Kiuruun (sd) henkilöitynyt jupakka edellytä jatkotoimia.

LUE LISÄÄ

LISÄÄ UUTISOTSIKOITA

Nyt kysymme

Joko on kevättä rinnassa?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva

 

Kuva: Rajala