Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 243, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Tutustu lehteen klikkaamalla kuvaa!

Uusi Aika

Tutustuminen vaatii Adoben Acrobat Readerin

 

Paikallisesti

Tarmo Thorströmin missio: Lisää pitsiä arkiseen elämään

29.5.2015 09:00

Kuva: Tarmo Thorströmin missio: Lisää pitsiä arkiseen elämään

Rauma voitaisiin tuntea pitseistään paljon nykyistä paremmin, kaupunki voisi hyvinkin vetää pitsituristeja ja Raumalle pitäisi perustaa pitsimuseo, näkee pitsitaiteilija, nypläykseen uusia tuulia tuova Tarmo Thorström.

LUE LISÄÄ

Politiikka

SDP:n Salonen: Koko Satakunnassa oltava turvakotipalveluja

29.5.2015 09:00

Raumalainen kansanedustaja Kristiina Salonen (sd.) on huolissaan turvakotipalvelujen saatavuudesta Satakunnassa. Salosen mukaan arvio siitä, ettei Kankaanpään A-Koti pysty enää tarjoamaan turvakotipaikkoja Pohjois-Satakunnassa ja täyttämään THL:n vaatimuksia, herättää ison huolen turvakotipalvelujen tulevaisuudesta koko Satakunnassa.

LUE LISÄÄ

kolumnit

Haikeutta kylmän ja kuivan kauden edessä

29.5.2015 08:00

Kuva: Haikeutta kylmän ja kuivan kauden edessä

On eletty haikeita hetkiä. Vaikka neljän vuoden työrupeama Opetusministeriössä oli rankka, oli se myös monella tavalla antoisa. Sieltä jäi elinikäisiä ystäviä ja vähintään yhteistyökumppaneita. Hyvästelin heidät vesi silmissä tänään. Jouduin olemaan ministerinä vaikeina aikoina, eikä seuraajani pääse sen helpommalla. Tätä kirjoittaessa kuuntelen ja katselen samalla tulevan hallituksen tiedotustilaisuutta. Tunnelmani ovat hieman sekavat niiden liikkuessa luopumisen ja työn jatkamisen välillä. Oppositiopolitiikka on sentään toista kuin hallitusvastuu. Suhtaudun silti tulevaisuuteen luonteeni mukaisesti valoisasti tietäen, että me sosialidemokraatit keräämme joukot ja ryhdymme aktiiviseen oppositiopolitiikkaan. Tyhmä ei silti saa olla, on tartuttava yhteistyön käteen, jos hallitus sellaista tarjoaa, isänmaan edun vuoksi. Ja siksihän tätä politiikkaa tehdään.

LUE LISÄÄ

Politiikka

Pori ryhtyy selvittämään yhteistyösopimusten tarpeellisuutta

29.5.2015 08:00

Porin kaupunki ryhtyy tekemään tarveanalyysiä naapurikuntien kanssa tehdyistä yhteistyösopimuksista. Porilla on naapuriensa kanssa kaikkiaan noin 70 erilaista yhteistyösopimusta, ja kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkosen mukaan kaikkia ei välttämättä enää tarvita.

LUE LISÄÄ

Työ ja talous

Kehitys Oy:ssä vaihtuu omistaja

26.5.2015 18:40

Porissa toimivan Kehitys Oy:n pääomistajaksi tulee tiistaina allekirjoitetuilla kauppakirjoilla helsinkiläinen sijoitusyhtiö Suomen Viestintärahoitus Oy, joka on ollut merkittävä vähemmistöosakas yhtiössä.

LUE LISÄÄ

LISÄÄ UUTISOTSIKOITA

Nyt kysymme

Soveltuuko Timo Soini mielestäsi ulkoministeriksi?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva

 

Kuva: Uusi Aika