Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 243, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Politiikka

SDP on edelleen suosituin

5.2.2016 09:00

Suurin oppositiopuolue SDP on säilyttänyt suurimman puolueen asemansa. Ylen uusimman gallupin mukaan SDP:n kannatus on 21,5 prosenttia, kun toisena olevaa keskustaa äänestäisi 20,9 prosenttia äänestäjistä.

LUE LISÄÄ

Paikallisesti

Kokemäelle ei tule toista otto-automaattia

5.2.2016 08:00

Kuva: Kokemäelle ei tule toista otto-automaattia

Kokemäellä on viime elokuusta lähtien ollut käytössä vain yksi otto-automaatti, ja senkin toiminnassa on ollut erilaisia häiriöitä. Toista automaattia on toivottu takaisin, mutta sitä ei saada, kertoi asiakkuusjohtaja Jyri Marviala Automatia Pankkiautomaatit Oy:stä.

LUE LISÄÄ

Paikallisesti

Harjavallan työväen mieskuoro kaavailee äänitteen tekemistä

5.2.2016 08:00

Kuva: Harjavallan työväen mieskuoro kaavailee äänitteen tekemistä

Satakunnassa toimii enää vain kaksi työväen mieskuoroa, toinen Raumalla, toinen Harjavallassa. 70 vuoden ikää lähestyvä Harjavallan työväen mieskuoro on edelleen aktiivinen 20 miehen kuoro, jolla harjoituksia on joka viikko. Ainoa ongelma on se, että kuoro kaipaa nuorta voimaa jatkuvuuden turvaamiseksi.

LUE LISÄÄ

kolumnit

Suuri rahan ja vallan uusjako

5.2.2016 08:00

Kuva: Suuri rahan ja vallan uusjako

Tulevat sote- ja aluehallintouudistukset ovat mittavimpia hallinnollisia hankkeita, joita Suomessa on koskaan tehty. Jatkossa julkinen hallinto järjestetään kolmella tasolla, jotka ovat valtio, maakunta ja kunta. Uudistuksen vaikutukset koskettavat kaikkien kansalaisten palveluja ja satojen tuhansien julkisella sektorilla työskentelevien ihmisten työpaikkoja.

LUE LISÄÄ

Politiikka

”Maakuntahallinnon sisällön pitää olla selvillä ennen sotea”

5.2.2016 08:00

Kuva: ”Maakuntahallinnon sisällön pitää olla selvillä ennen sotea”

Ennen kuin maakunnallinen sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus voivaan lyödä lukkoon, pitää maakuntahallinnon olla selvillä, koska maakuntiinhan uusi sote istutetaan. Tätä mieltä oli Satakuntaliiton maakuntajohtaja Pertti Rajala (sd) alustaessaan tulevasta uudistuksesta yli sadalle demaripäättäjälle, jotka hakivat vauhtia ensi kevään kunnallisvaaleihin viiden läntisen piirin järjestöristeilyltä.

LUE LISÄÄ

LISÄÄ UUTISOTSIKOITA

Nyt kysymme

Hyväksytkö katupartiot?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva

 

Kuva: Uusi Aika