Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 243, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Politiikka

Perustuslakivaliokunnan lausunto voi viivästyttää maakuntavaaleja

22.6.2017 07:18

Kuva: Perustuslakivaliokunnan lausunto voi viivästyttää maakuntavaaleja

Tähän asti Satakunnassa omia teitään edenneet sote- ja maakuntauudistukset yhdistyvät, kun Satakuntaliiton hallitus nimesi virkamiehistä koostuvan väliaikaisen toimielimen sekä poliittisen ohjausryhmän valmistelemaan koko uudistusta. Valmistelutoimielintä johtaa maakuntajohtaja Asko Aro-Heinilä ja poliittista ohjausryhmää maakuntahallituksen puheenjohtaja Reijo Kallio (sd) Raumalta.

LUE LISÄÄ

kolumnit

Pölisevää politiikkaa

22.6.2017 07:14

Kuva: Pölisevää politiikkaa

Kuluneena keväänä ja alkaneena kesänä ei politiikan pöly ole ehtinyt laskeutua. Politiikka on ollut kaikkien huulilla ja pölynnyt on kaikilla tasoilla: maailmalla, Euroopassa, kotimaassa valtakunnan tasolla ja tietenkin kuntavaalien myötä paikallisesti.

LUE LISÄÄ

kolumnit

Arvot punnitaan teoissa

22.6.2017 07:09

Kuva: Arvot punnitaan teoissa

Jokaisen kansakunnan perusta rakentuu viime kädessä yhteisille arvoille. Kansanvallan, yhteisvastuun ja välittämisen arvot sekä ihmisarvon kunnioitus muodostavat Suomea koossa pitävän henkisen siteen. Kansanvallan peruspilareiden, kuten eduskunnan ja parlamentarismin syvä kunnioitus luo vakautta, turvallisuutta ja ennustettavuutta.

LUE LISÄÄ

Politiikka

EKL: Vanhusasiamies kaikkiin maakuntiin

22.6.2017 07:07

Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL vaati liittokokouksessaan Lappeenrannassa vanhusasiamiehen viran perustamista kaikille maakuntauudistuksessa tuleville alueille.

LUE LISÄÄ

Politiikka

Haatainen, Feldt-Ranta ja Paatero tavoittelevat SDP:n ehdokkuutta

21.6.2017 11:30

SDP:n presidenttiehdokkuutta tavoittelee ainakin kome naista; kansanedustaja ja entinen ministeri Tuula Haatainen, puolueen varapuheenjohtaja, kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta ja kansanedustaja Sirpa Paatero. Kaikki ilmoittautuivat kisaan keskiviikkona.

LUE LISÄÄ

LISÄÄ UUTISOTSIKOITA

Nyt kysymme

Yllättikö Perussuomalaisten hajoaminen?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva

 

Kuva: Uusi Aika