Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 243, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Työ ja talous

Postilakko: ”Nyt taistellaan toimeentulosta”

27.11.2015 09:09

Kuva: Postilakko: ”Nyt taistellaan toimeentulosta”

Paikalleen jumiutuneessa Postin työkiistassa on kysymys suurista asioista kuten postilaisten toimeentulosta ja koko ammattialan tulevaisuudesta. Postin Porin alueen pääluottamusmies Esa Majalahti laskee että, työnantajan esitykset pudottaisivat jo muutenkin pienipalkkaisen postinjakajan palkasta 200-400 euroa lähtöpalkasta riippuen.

LUE LISÄÄ

Politiikka

Antti Vuolanteen mitta ajojahtiin täyttyi

27.11.2015 09:02

Kuva: Antti Vuolanteen mitta ajojahtiin täyttyi

Kaupunginvaltuuston jäsenyydestä Porissa eroa pyytäneen Antti Vuolanteen (sd) mitta täyttyi ajojahdista, jota hän on kohdannut poliittisten luottamustehtäviensä takia. Hän sanoo menettäneensä useita työmahdollisuuksia politiikan takia vaikka tietää olleensa niihin niin muodollisesti kuin osaamisensakin puolesta pätevä.

LUE LISÄÄ

kolumnit

Aina on olemassa vaihtoehto

27.11.2015 08:50

Hallitus valmistelee valtion budjetin, mutta myös oppositiopuolueet esittelevät aina loppusyksystä omat vaihtoehtonsa valtion talousarvioksi. Tällä viikolla julkistettiin myös SDP:n varjobudjetti, jonka parissa on tehty työtä koko syksy. Harjoitus ei ole ollut helppo: uskottava oppositiopuolue ei voi ehdottaa vain leikkausten perumisia ja etuuksien lisäämistä, vaan budjetin tulee olla kestävällä pohjalla. Budjetin on oltava sellainen, että se voidaan toteuttaa hallitusvastuussa oltaessa.

LUE LISÄÄ

kolumnit

Mu joulupuuroni

27.11.2015 08:42

Kuva: Mu joulupuuroni

Joulun pikkuhiljaa kolkuttaessa ovella myös paikallispoliittisella rintamalla joulupuuron keitto on aloitettu varmuuden vuoksi jo hyvissä ajoin. Onpahan ne kuuluisat puurot ja vellit esitetty olevan myös melkoisen sekaisin. Se on tietenkin luonnollista, kun on monta kokkia puuroa hämmentämässä.

LUE LISÄÄ

Paikallisesti

Ulvilan KH tylytti kaupungin henkilöstön lomautusesityksen

24.11.2015 12:42

Ulvilan kaupungin ei ensi vuonna lomauta henkilöstöön kolmeksi viikoksi, mikäli kaupunginhallituksen päätös hyväksytään myös kaupunginvaltuuston joulukuisessa budjettikokouksessa.

LUE LISÄÄ

LISÄÄ UUTISOTSIKOITA

Nyt kysymme

Tyytyistkö palkkojen 0-korotukseen?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva

 

Kuva: Uusi Aika