Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 243, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

kolumnit

Valvo etujasi äänestämällä

24.2.2017 08:00

Kuva: Valvo etujasi äänestämällä

Maailmassa on monta valtiota, joissa kansalaisten vaikutusmahdollisuudet ovat olemattomia. Jopa ihmisoikeudet puuttuvat. Ne joudutaan hankkimaan työllä ja tuskalla, toisinaan jopa ankarasti taistellen. Viettäessämme itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuotta näihin kysymyksiin kannattaa palata toistuvasti.

LUE LISÄÄ

Politiikka

Krista Kiuru: SDP:stä huhtikuussa suurin kuntapuolue

24.2.2017 08:00

Kuva: Krista Kiuru: SDP:stä huhtikuussa suurin kuntapuolue

Porilainen kansanedustaja Krista Kiuru (sd) uskoo, että sosialidemokraatit saavuttavat huhtikuun vaaleissa suurimman kuntapuolueen aseman, joka vaikuttaa erityisesti paikallistasolla, mutta antaa myös viestin, että nykyinen oikeistohallitus tekee väärää politiikkaa.

LUE LISÄÄ

kolumnit

Lintuperspektiivistä

24.2.2017 08:00

Kuva: Lintuperspektiivistä

En kaipaa menneisyydestä lankapuhelinta, hiihtomatkoja kouluun, Samaraa tai Commodore 64:a. En myöskään Suppeaa televisiokanavien valikoimaa, Napakymppiä tai veroilmoituksen täyttöruljanssia. Mutta sitä kaipaan, että välittäminen olisi vieläkin kova juttu. Haikailen myös sellaisen katoavan kansanperinteen perään, ettei kaveria ei jätetä.

LUE LISÄÄ

Paikallisesti

Työn tekeminen kuntouttaa murtunutta mieltä

24.2.2017 08:00

Kuva: Työn tekeminen kuntouttaa murtunutta mieltä

Joka päivä viisi nuorta siirtyy Suomessa eläkkeelle mielenterveyden häiriöiden vuoksi. ”Eläkepaperit” kirjoitetaan porilaiselle nuorelle joka kymmenes päivä. Jotta näin ei olisi, tehdään työtä paitsi psykiatrisessa terveydenhuollossa myös vapaaehtoispohjalla kolmannella sektorilla. Työpainotteinen mielenterveyskuntoutus on Porissa toimivan Klubitalon Sarastuksen ja 24 muun Suomessa toimivan Klubitalon kantava ajatus.

Kuva: Porin Klubitalon johtaja ja Tukiranka ry:n toiminnanjohtaja Mirva Heino ja Klubitalon työ-ja koulutusvalmentaja Teppo Palonen

LUE LISÄÄ

Työ ja talous

Uudenkaupungin autotehdas haluaa palkata työntekijöitä myös Porista

23.2.2017 14:15

Valmet Automotiven Uudenkaupungin autotehdas haluaa palkata kipeästi tarvitsemiansa uusia työntekijöitä myös Porista. Valmet ja Porin kaupunki järjestävät tätä varten Porissa ensi tiistaina rekrytointitapahtuman.

LUE LISÄÄ

LISÄÄ UUTISOTSIKOITA

Nyt kysymme

Oletko tyytyväinen lumitilanteeseen?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva

 

Kuva: Uusi Aika