Staart
Uusi Aika
Itsenäisyydenkatu 39 B, 28100 Pori, Puh. 044-7300 243, tilaukset ja levikkiasiat, puh. 044-7300 250.

Maksulliseen näköislehteen pääset tästä

Uusi Aika

 

Paikallisesti

Porin palveluliikelaitokseen liittyvät epäselvyydet ovat paisumassa

9.10.2015 08:56

Epäselvyyksien tutkinta Porin palveluliikelaitoksen väärinkäytösten ympärillä on paisumassa, ja myös apulaiskaupunginjohtaja Kari Hannuksen sekä kaupungin sisäisen tarkastuksen tekemiset ovat joutuneet suurennuslasin alle. Myös liikelaitoksen johtokunnan eroa on vaadittu.

LUE LISÄÄ

Työ ja talous

Miksi metallialan koulutus ei kiinnosta nuoria?

9.10.2015 08:53

Sekä ammattioppilaitosten että teknologiayritysten huolena on, ette metallialan ammatillinen koulutus kiinnosta nuoria. Koulutus on vajaakäynnillä huolimatta siitä, että alalla olisi töitä samaan malliin kuin esimerkiksi lähihoitajilla.

LUE LISÄÄ

kolumnit

Eläkeläiset maksavat kovan hinnan

9.10.2015 08:51

Kuva: Eläkeläiset maksavat kovan hinnan

Lisää vatulointia on ollut luvassa, kun maan hallitus on tuunannut Suomea kuntoon. Neljättä kuukautta kestäneen työn tuloksia nimittää sekavuus, hapuilu ja pyörtäminen. En ihmettele ollenkaan, että useammassa asiassa hallitus on joutunut tai joutumassa perääntymään päätöksistään, sillä tieto lisää tuskaa.

LUE LISÄÄ

Politiikka

Yle: SDP nousi toiseksi, persut romahti

8.10.2015 12:44

Puolueiden kannatuslukemat muuttuivat syyskuussa radikaalisti. Ylen kannatusmittauksen mukaan SDP nosti kannatustaan lähes 4 prosenttiyksikköä nouset toiseksi suurimmaksi puolueeksi keskusta jälkeen. Perussuomalaisten kannatus sen sijaan yli 4 prosenttiyksikköä. Puolue purosi viidenneksi.

LUE LISÄÄ

Paikallisesti

Sattilainen irtisanoutui Rauman kirkkoherran virasta, siirtyy Poriin

7.10.2015 14:45

Teologian tohtori Seppo Sattilainen on irtisanoutunut Rauman seurakunnan kirkkoherran virasta ensi vuoden alusta lukien. Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin tiedotteen mukaan Sattilainen siirtyy seurakuntapastoriksi Porin Teljän seurakuntaan samasta ajankohdasta lukien.

LUE LISÄÄ

LISÄÄ UUTISOTSIKOITA

Nyt kysymme

Pitäisiko Suomen sulkea rajansa turvapaikanhakijoilta?

Kyllä Ei
Kuva: Porin sos.dem. Kunnallisjarjesto

 

Kuva: SDP Satakunta

 

Kuva: Turva

 

Kuva: Uusi Aika